ČETIRI SAVETA ZA PAKOVANJE POKLONA


Dom Moda Porodica



Kada ste konačno odlučili šta ćete nekoj dragoj osobi pokloniti za njen divan dan, onda dolazi nova dilema. Kako je najbolje upakovati taj poklon? Nekada tradicionalan način stavljanja poklona u ukrasnu kesu zamenili su moderni načini pakovanja. Sve češći trend na društvenim mrežama je i ,,unpacking“  ili ,,unboxing“ što influenseri često koriste kao temu njihovog videa kako bi predstavili neki proizod otvarajući ga i snimajući video o tome. Pakovanje može biti vrlo jak marketinški trik. Pa nam danas za neke proizvode neće trebati puno truda jer se već sam brend potrudio oko toga. Ali ako vam je to ipak potrebno pročitajte naše savete u nastavku teksta. 

MAŠNICA I UKRASNI PAPIR

Iako jedan od onih koji spada u grupu tradicionalnijih opcija, savremeni detalji i dizajni ukrasnih papira i traka za mašnice stavlju je u red popularnih. Posebno su popularni u poslednje vreme ukrasni papiri sa printom kao stranice novina. Različiti tesksture, dizajn i boje omogućavaju širok spekar izbora i kombinovanja. Takođe i mašnice se danas mogu praviti na više načina i sa kombinacijom nekoliko traka. Ovde imamo širok dijapazon mogućnosti, a krajnji ishod zavisiće od našeg ličnog ukusa uzimajuću u obzir i karakteristike onoga kome je to namenjeno.  

KARTONSKE KUTIJE

Ako želite da vaše pakovanje bude zaista posebno i kvalitetno, samo je jedan način za to. Kartonske kutije su idealna ideja da od jednostavnosti napravite glamur. Ako se pitate gde ih možete kupiti prva asocijacija mogu biti knjižare u vašem gradu. Ali sa razvojem tehnologije i dostupnošću interneta kartonske kutije možete naći po vrlo povoljnim cenama i raznim veličnima i oblicima na sajtovima. Jednom kupovinom možete obuhvatiti više veličina i komada kartonskih kutija, pa tako napraviti zalihe za buduće spremanje i pakovanje poklona. Ipak, ako ne možete da čekate par dana na isporuku jer ste se setili u poslednjem trentku da vam trebaju kartonske kutije, možete ih napraviti sami. Ideje za savijanje i pravljenje kartonske kutije možete takođe naći na internetu. Dodavanjem mašnice i personalizovane poruke ovo je odličan način da nekoga oduševite. Plus kartonske kutije ostavljaju mogućnost da i nakon ,,unboxing“-a istu koristite i u druge svrhe. 

U BALONU

Ovo je zaista nesvakidašnji način da nekoga iznenadite i obradujete za njegov poseban dan. Ovo ćete ipak teško izvesti sami. Zato nađite najbližu radnju koja se bavi dekoracijom u vašem gradu i oni vam sigurno mogu ovo omogućiti. Pored glavnog poklona u balonu se mogu naći i drugi manji baloni, slatkiši i plišane igračke. Baloni mogu biti različitnog dizajna i boja ali ono što treba da imate u vidu jeste da to što ste kupili mora proći kroz prečnik od 10 centimetara. Baloni mogu sadržati i štampu. I ovde su ideje čini se bezgranične. Kada nađete radnju koja će vam ispuniti želju, onda ćete znati i koje su vam sve mogućnosti za kombinovanje. Imajte na umu da u balon ne možete staviti neke oštre predmete.

PAKOVANJE U KORPE ILI TEGLE

Odličan način da upakujete kozmetiku je stavljanjem u korpe ili teglice. Pored glavnog proizvoda možete dodati druge sitnice tako da ovo bude vaše pravo malo kreativno delo. Dodavanjem ukrasnih traka i mašnica ali i originalne poruke ovo će biti pravo iznenađenje za onoga kome je namenjeno. Proizvodi potrebni za mali kućni spa stavljeni u pletene korpe odlična su ideja.  Naravno, korpe i tegle su komadi koje i kasnije mogu da se koriste. 








Srodni tekstovi:


Šta treba da znate prilikom kupovine satova?

Jeste više old fashion tip ili sasvim moderan tip osobe koji za sve, pa čak i merenje vremena...

Detaljnije

Izazovi u delatnosti prevodilačkih agencija

Usluge prevodioca u mnogim segmentima društva gotovo da su neizostavne. Prevodilačke agencije...

Detaljnije

Aspekti ljudske svesti

Psihologija, kao nauka koja proučava ljudsko ponašanje i mentalne procese, stalno se bavi raz...

Detaljnije

Osvežite svoj dom laminatom

Laminat je počeo svoje osvajanje 1970. godine u Evropi, ali je svoj procvat doživeo 1980. godine u A...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS