Ako idete na Babine, možda su hranilice za bebe poklon o kome treba da razmislite


Dom

Kada kupujemo za novorođenče gledamo da to bude neki praktičan poklon, nešto što će dete dugo da koristi a roditeljima pomoći u odgajanju. Ima takvih stvari i među bebi opremom, kao i među igračkama, ali i u okviru bebi nameštaja. Predstavljamo vam 2 u 1 hranilice za bebe i stočić za igru 


Ako volite praktične stvari, birajte drvene hranilice za bebe

Ne samo što ovaj model hranilice za bebe spada u grupu jeftinijih, već I njihova primenljivost se broji godinama. Naime, hranilica se sastoji iz dva dela, stočića I stolice. Kada se stolica namontira na sto dobije se hranilica. Nema ona niti višepoložajno sedište, niti tacnu viška, već onu jednu koja je sasvim dovoljna da zadovolji osnovnu funkciju kojoj je namenjena, da bebi omogući da učestvuje u porodičnom obedovanju.


Booster hranilica za bebe idealna za male životne prostore

Booster stolice za hranjenje beba spadaju u red najjeftinijih. Njihova funkcionalnost se ne dovodi u pitanje. Ono što je njihova prednost, ne zauzimaju dodatni prostor, pogotovo ako viškom istog I ne raspolažete. Jednostavnim montiranjem na trpezarijsku stolicu dobija sa hranilicu koju lako roditelji mogu uvek imati uz sebe. Gde god da putuju I koliki god gepek automobile da imaju, dete neće morati da menja svoje navike jer njegova stolica za hranjenje je uvek prisutna u vreme obroka.


Klasične jednopoložajne hranilice nude preslatke motive koje bebe obožavaju

Ako tražite nešto da baš razneži mamu u jednopoložajnim hranilicama naći ćete neverovatne dezene, takve da će se lako uklopiti u ostali nameštaj u stanu. Klasične hranilice imaju točkiće, pojedini modeli I duple tacne tako da se lako održavaju. Beba uživa u šarenilu boja, a može se lako pomerati iz jednog u drugi deo stana, ukoliko postoji takva potreba. I ove stolice za hranjenje beba se lako sklapaju I rasklapaju te su prenosive samo što za njih u gepeku treba izdvojiti više prostora.


Ako ne pitate za cenu poklona, svaku mamu obradovaćete višepoložajnom hranilicom za bebe

Ove modele hranilica krasi dobar kvalitet, paleta boja i dezena, kao I dodatna funkcionalnost. Koliko god da se trudimo da hranilica ima samo jednu funkciju, često se dešava da se beba uspava na stolici dok mama sprema obroke te u tom slučaju lako se može beba namestiti u ležeći položaj I odgurati u drugi deo stana gde je mirnije za spavanje.

Stolice za hranjenje beba nisu neophodne odmah po rođenju deteta, ali svakako već sa uvođenjem nemlečne hrane beba stiče pravilne navike za vreme obroka te od najranijeg detinjstva treba sa njima I početi. Hranilice za bebe će u tome pomoći tako da ukoliko tražite dobar I kvalitetan poklon, razmislite o njima.






Srodni tekstovi:


Torte za dečije rođendane

Rođendani su najradosniji dan za svakog mališana. Roditelji se trude da taj dan obeleže na interesan...

Detaljnije

Xiaomi predstavio novi “Alive” brend identitet

Popločavanje puta u premium segment i podizanje svesti o brendu u narednoj deceniji30. mart, 2021. B...

Detaljnije

ZAŠTO SU MUŠKE PREMIATA PATIKE DOBAR IZBOR?

U velikoj ponudi obuće koja preplavljuje tržište nije uvek lako izabrati model koji savr&scar...

Detaljnije

Krovni koferi i nosači za bicikle – praktične inovacije koje morate imati

Napredak i dostignuća tehnike i tehnologije razvio je veliki broj inovativnih predmeta, koji su unap...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS